Bockaby: Magnum Opus. 27:e April, -24

Bockaby: Magnum Opus 27:e April. Bogartpojkarna Airsoft

Bogartpojkarna presenterar “Magnum Opus” i Bockaby. Vi kommer använda oss av betydligt större yta än vad vi någonsin gjort tidigare. Skogen runt Bockaby är magisk och dynamisk. Detta kommer innebära att vi kommer ändra på parkeringsplatser mm för det kommer vara spelyta där på detta spelet. Detta är en engångsföreteelse, så passa på nu. Mer info kommer 

:)

Lördag 27:e April:
https://www.vsaf.se/game_signup.php?game_id=1346

Historien bakom:

I kölvattnet av Atlas Industries förlust i Mike Town, samlar de sig för att läka sina sår och omorganisera. Men kriget är långt ifrån över. Apex Technology, en annan gigantisk teknik- och vapenkoncern, har iakttagit de två organisationernas kamp på de två slagfälten. De ser en möjlighet i Atlas nederlag och backar nu fram för att göra sig till känna.

Samtidigt har Goldmine Enterprise redan riktat blickarna mot Bockaby, en gammal ruinstad. Apex Technology är dock väl medvetna om platsen och dess rykte. Staden och den omgivande skogen, förlorade i tidens dunkel, sägs hysa en oerhörd skatt av gamla artefakter, mineraler och teknologier som kan omforma världen.

Båda organisationerna samlar nu sina resurser och planerar en fullskalig expedition till Bockaby. För Apex Technology är det en chans att etablera sig på den globala scenen. För Goldmine Enterprise är det en möjlighet att utöka sin dominans och öka sin förmögenhet ännu mer.

När Apex Technology och Goldmine Enterprise närmar sig ruinstaden och det omgivande territoriet, stiger spänningen mellan dem. Rykten sprider sig: är de verkligen ensamma i sin strävan? Döljer sig en okänd aktör i skuggorna, redo att stiga fram och utmana deras dominans?